Mitt i semestern!

Hej på er! Jag njuter av mina lediga dagar, kunde inte ha prickat in bättre väder! Jag gillar inte supervärme eller att ligga på stranden i timmar, så den här soliga hösten är perfekt för mig! ☀️?Jag och sambon har varit en sväng över till Helsingfors. Trevligt, men lite gungigt på havet under första natten, blev inte bättre när jag googlade om Estonia-katastrofen klockan halv tre på natten=definitivt ingen sömn! ?
Imorgon åker vi till Norge för fyra dagars bilande upp mot Trollstigen, Eidsdal och Geiranger! Ska bli grymt kul och jag ser mycket fram mot att äntligen få se den naturen!
Mini då? Hon springer på fint. Nästa tävling blir den 24:e september, sen kanske vi kommer iväg till Örebro i mitten av november, men det får vi se. Ekonomin sätter lite stopp för att åka till Falkenberg tyvärr, det blir så dyrt med box, boende och bensin. Finns annat att lägga pengarna på just nu! ?

Ellen ska ta hand om henne den här veckan, och ska även få rida för Anki imorgon. Spännande tycker jag! ?

/Emma

2 reaktioner på ”Mitt i semestern!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *