Mitt i veckan..

Jag är härligt ledig i två hela dagar nu, rena semestern! Jag har lyckats överleva en hel sommar inom vården med allt vad det innebär (personalbrist, överbeläggningar och ny på jobbet 😉 ), det har varit stundtals jobbigt men för det mesta bara väldigt roligt! Jag har haft turen att komma till en avdelning med fantastisk personal, det gör mycket!

Nog om det. Mini springer på bra, nästa tävling är inte förrän om en månad så nu gäller det att träna för att bli bättre. 🙂 Jag har bestämt mig för att vi ska bli världsmästare på seriebyten. Det är det enda jag känner i programmen nu som är svårt och som det är osäkert att vi ens ska klara av. Då gäller det att träna, vi ska känna att vi ska fixa det där med förbundna ögon! 😛

Jag ska även på lite semester snart. Två härliga veckors ledighet med några småutflykter inplanerade. Ellen ska passa Mini lite, och även få rida en lektion för Anki som tack. Mini trivs med att vara juniorhäst, det ska hon absolut få prova på lite mer i framtiden, dock alltid i min ägo! Mini kommer aldrig, aldrig att säljas, det har jag lovat henne (och min sambo…).

Lite bilder från i helgen:

IMG_0494 (2) Min brorsdotter Thilde blir överlycklig när hon ser Mini. För övrigt heter alla hästar Mini…IMG_0501 Överblick över en del av gården. Ridhuset skymtar längst till vänster och utebanan rakt fram. Ni ser också de små husen alla hästar har ett varsitt av i hagarna!IMG_0502 Hjälpa till är viktigt! (Även spola vatten rakt i skon på Erik 😉 )IMG_0509 Borsta Elton är också viktigt!IMG_0520 (1) Thilde fick prova att rida själv den här dagen. Jag hade tänkt att mamma skulle hålla i henne, men det gick inte för sig! Hon skulle absolut rida själv, mamma fick inte ens vara i närheten. Som tur är så älskar Elton den här sortens ridning, så det kändes väldigt tryggt. IMG_0519Stolt tjej och glad Elton!

//Emma

En reaktion på ”Mitt i veckan..”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *