Välkommen Penny!

Äntligen är Penny på plats på Grava-Rud. Hon kommer att stanna hos mig i ungefär en månad, beroende på hur vi tycker det gått, som planen ser ut nu, för att sedan åka på en liten vila och kommer sedan tillbaka för trimmande inför Flyinge.

Hon är 3 år gammal efter Tailormade Temptation ue. Warsteiner. Hon är kvalad till Flyinge och planen är att hon ska på träningsläger hos mig på Grava-Rud. Tanken är att jag ska rida henne/tömköra henne några gånger i veckan. Hon ska även få gå för Anki, första passet blir på måndag om en vecka. Tror ni jag ser fram emot det? 🙂

Penny verkar vara en cool tös, ungefär 167 cm drygt. Hon växer nog precis i detta nu. Som det är nu har hon dragit av sig en sko så vi hoppas att vi kan få ut en hovis under veckan. Men vi får se om det kanske går att jobba henne lite ändå på mjukt underlag i ridhuset. Imorgon ska Emma hjälpa mig så vi får se om jag kanske kan komma upp på ryggen en liten stund!

Penny försökte busa med pappa..

Vi provade några sadlar!


Penny kan titta ut!

Precis såhär var ju Arras också, äta på allt!


”Det här är min favorit storhäst” sa Hannah. Penny verkar vara riktigt kelsjuk!

/Maria

13 reaktioner på ”Välkommen Penny!”

  1. Haha vad härligt! Hannah var fram och gosade vid ett flertal tillfällen. Hon skulle köpa Penny om 7 år sa hon, för då är hon 10 år och det är en bra ålder 😉

   /Maria

 1. Jag är nog bara lite borta men är Penny din eller är hon hos dig ”bara” ett tag för träning? 🙂

  1. Hehe, jag kanske har varit otydlig 🙂 Hon är hos mig på träning till oktober, så hon är inte min! /Maria

 2. Vilken trevlig häst Maria ? vi har ett föl e: Tailormade Temptation i år, så otroligt fin och trevlig så vi betäckte om med honom!
  Jag kommer vara på Flyinge och hålla tummarna för er! ✊

  1. Ja hon är riktigt trevlig! Vad kul med ett föl efter Temptation, spännade att se vad det blir! Vad kul att du kommer dit, då ses vi förhoppningsvis 🙂 /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *