Hemma från Frankrike!

Hej på er! Nu har jag landat hemma i Sverige efter 9 dagar i Frankrike. Borta bra men hemma bäst passar ganska bra in på hur jag känner nu. Men jisses vilket skitväder det är i Karlstad nu, det har i princip regnat konstant sedan jag kom hem!

Det har varit fantastiska dagar nere i Frankrike. Vi flög ner till Nice och tittade på matchen Sverige mot Belgien och hade det himla gött i solen bland alla fans. Det var varmt och jättefint väder, så vi stannade på Rivieran i fem dagar. Vi hyrde bil så vi kunde åka mellan städerna och det var faktiskt väldigt smidigt. Efter några dagar i solen åkte vi norrut i landet. Under en dag åkte vi ungefär 80 mil. Det gick dock ganska fort eftersom det var stora och snabba vägar. Det enda som är negativt är att det kostar en del att åka de stora vägarna i Frankrike (tullavgifter). Annars var det inga problem, vi hyrde ju bil där nere där det fanns GPS. Utan den hade det varit svårare kan jag säga!

Vi åkte upp till St Dizier där min sambos brors tjej är uppväxt. De var på plats så vi spenderade de sista dagarna tillsammans med dom. Vi åkte ut på några utflykter tillsammans och det var guld att ha någon med sig som känner till området och kan guida runt i byarna. Första dagen åkte vi på ett stort nöjesfält. Andra dagen åkte vi till Verdun, där ett av de blodigaste slagen ägde rum mellan Frankrike och Tyskland under första världskriget. Vi bilade igenom små fina byar och väldigt fin natur!

Näst sista dagen på resan åkte vi till ett slott strax väster om Paris. Där checkade vi in och sov sista natten där. Vi pratade lite under resan att vi skulle vilja bo en natt på slott, så det var lite kul att det blev av! Sista dagen innan flygfärden hem åkte vi till Versailles. Där stannade vi bara en kort stund innan vi åkte till flygplatsen för att lämna tillbaka bilen.

/Maria 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *