Billig Mini!

Ja idag var hon inte dyr min Mini… Hon fick premiär-gå i gräshagen idag, direkt från morgonen. Det fick även herrarna Lennart och Apollo i hagen bredvid. Mini var förmodligen i sin mest attraktiva tid (=högbrunstig) och Lennart fattade genast tycke. De blev tok-kära och när sedan Lennart och Apollo gick över i en annan hage närmare stallet, blev båda två helt hysteriska! De sprang, skrek och härjade. Minis hagkompis Yoghurt brydde sig däremot inte ett dugg över uppståndelsen utan åt lugnt vidare. ?

När jag kom på eftermiddagen var Mini ganska lugn, men Lennart sprang rätt bra i sin hage. Men inne i stallet blev även Apollo jätte-kär i Mini och alla tre stod och gnäggade i kör halva kvällen. När jag sen red Mini på utebanan skrek hon var tredje minut i en timmes tid – jag höll på att bli GALEN! ? Tur för henne att hon åtminstone kändes väldigt fin att rida…

Inne i stallet väntade hennes nya kärlek, det roliga är att för två dagar sedan tålde hon honom knappt och tog varje chans att bita honom i kinden. Tjejer…! ?

Någon som har ett supertips på anti-brunstmedel som inte är ren munkpeppar?

13474033_10155033977707575_1434960273_n 13479878_10155033976842575_528772099_nKärlek ❤️?

//Emma

6 reaktioner på ”Billig Mini!”

  1. Får jag fråga varför du inte vill ge munkpeppar? 🙂
    Har haft två hingstiga valacker som jag gett det på med gott resultat! 😀
    Känner annars igen det där med skrikandet. Man blir så jäkla trött… Hahaha.

    1. Enda anledningen var att det är 96 timmars startkarens, och jag är så dålig på att komma ihåg att sluta ge det i tid! ?? Men nu har jag beställt ett medel som innehåller bl.a. Munkpeppar så jag får väl sätta alarm på telefonen eller nåt! ?/Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *