Välkommen till verkligheten!

Examensdagen har kommit och gått, fantastisk dag med mycket firande av alla slag! ? Vi sjuksköterskor är de enda på Karlstads universitet som får en examenshögtid samma dag som vi faktiskt är klara. Resten får komma senare i höst och fira – inte alls lika kul!

Nu har jag hunnit med två dagars inskolning och har fyra veckor av det kvar innan jag ska jobba mitt första, egna pass. Bara det att få svara i telefonen med titeln ”Emma sjuksköterska” känns sjukt konstigt! ?

Nog om det! Mini har gått lite på sparlåga nu, och jag hade tanken på att kicka igång oss, men efter en tur i sommarhagen med Minis nya kompis Yoghurt kom hon tillbaka med tre skor. Men bästa hovis kommer idag och spikar fast den igen. På torsdag ska vi åka ut till Anki och träna, då ska jag försöka få till ett litet bad av damen… Det var ett halvår sedan sist, enda minuset med vårt stall är avsaknad av vattenspilta. Tur att typ allt annat väger upp! ?

Nu lovar jag lite bättre uppdatering här – för första gången på tre år har jag bara ett jobb att fokusera på, istället för två extrajobb och skola..

Jag och min kompis Elin som har kämpat ihop, genom tentor och uppsatser. Vi klara det! ?

En hel klass med nybakade sjuksköterskor!

13453887_10155020942522575_535320170_n 13467520_10155020942662575_1878729851_oMini och hennes 30-åriga polare Yoghurt mår finfint i hagen!

6 reaktioner på ”Välkommen till verkligheten!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *