Hej från mig!

Dagarna bara flyger iväg! Idag ska jag på avslutningsmiddag med klassen, imorgon är vi ett gäng som ska träffas och äta hotellfrukost, sen är det genrep för på fredag är det EXAMEN! ?

Mini blir lite lidande de här dagarna, men det går nog ingen nöd på henne. Igår red vi ut i skogen med farbror Apollo och Mini var lite missnöjd med att han sprang så långsamt… Hon har fått smak för att springa fort på sandvägarna, då finns det liksom inga mellanting. ?

Idag red vi ett lättare pass i paddocken. Från start tänkte jag mest, hur ska jag någonsin få till en bra ridkänsla idag?! Men som vanligt kommer hon allt igång efter ett tag, och hjälp vad fin hon kändes mot slutet! Traven och formen börjar verkligen att ta sig!

Ett problem har vi dock! Ingen har väl missat att PS-tränsen helt plötsligt inte är tillåtna med ”vaggorna” kvar. Jag har egentligen inga problem med att klippa bort dem, Mini kommer förmodligen kännas likadan utan, MEN! Mitt kandar kommer inte längre att passa.. Jag har redan på innersta hålet (har gjort ett extra till och med) så klipper jag bort vaggan blir det för stort. ? Så eventuellt kommer jag tävla på tränset nästa gång och hoppas på att ridsportförbundet sansar sig, eller så får jag klura ut en snart lösning. Tips någon?!?

Mini tar allt med ro iallafall, hur söt är hon inte i sitt lilla hus? ?

//Emma

8 reaktioner på ”Hej från mig!”

  1. Grattis!! Vi som följt bloggen länge har sett dig kämpa i flera år nu och nu är du snart examinerad sjuksköterska, starkt jobbat och grattis igen!! ?? ??

  2. Grattis till examen Emma!! Jag har spenderat en hel del tid som patient på sjukhus och måste bara säga att sjukskötare är de yrkesmänniskor jag ser mest upp till, alla kategorier. Jag känner inte dig personligen men är helt säker på att du kommer att vara skitbra på ditt jobb och göra livet lite roligare för många patienter!

  3. STORT GRATTIS! Tänk va tiden går fort, phuu, känns som det bara var ngt år sedan jag läste här att du hade börjat plugga.

    Jag är helt övertygad om att du kommer vara en fantastisk sjuksköterska! Även om det är några (eller kanske rätt många ;)) år sedan vi träffades dagligen är jag säker på att ditt härliga sätt kommer vara en stor tillgång var du än kommer jobba!
    Njut nu ordentligt över att du fixat det!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *