Härliga helg!

Hej på er!

Här sitter jag med Equipe online bredvid mig på mobilen medans jag bloggar. Jag har koll på Hannah och Ellen som är i Kumla och tävlar. Hannah och Elton red en Lätt A:2 igår på över 68%, så jag tror att de höjde sin procent till att kvala in till SM. Idag fick de 63% och kom tvåa i samma klass!

Montana gick två klasser igår på drygt 64%, det är ju 65% som är kval till SM så det är så retligt nära. De rider just precis nu så jag uppdaterar för fullt! Ellen red Rocky nu på morgonen och han var superduper laddad så där blev det många missar men nästan 61% i mästerskapsprogrammet. Vad ska det bli när de sätter allt och Rocky är lagom laddad? 🙂 Rocky ska gå en klass till lite senare så jag håller tummen! Rainy tävlade igår en Lätt A:1 och fick 63%, men han hade varit lite loj. Jag tycker att de ska vara supernöjda med insatsen!

Jag var med mamma och syster på Lillerud igår och tittade på treårstest. Det var väldigt många fina hästar där på plats och det var ett litet gäng som fick diplom. Jag tittade bara på 6 av hästarna. Det var Jacobs fina häst Filiocous (stavning är lite oklart), den fick diplom med 7, 9, 8,5 på gångarterna. Jag såg även vår tränare Ankis fina Sixten som även den fick diplom med 7, 9, 8 på gångarterna. I höstas var jag och tittade på fina Swen uppe i Torsby hos Gerd. Han var med igår och heter egentligen Soprano. Han är 169cm men väldigt smäcker. Han skötte sig exemplariskt och fick 7,5, 8, 8 på gångarterna och även fina betyg i hoppningen med fina lovord. Även Swen fick diplom! Sist ut var ”Penny” som heter Independece Day. Hon fick också diplom och 7,5, 8,5, 9 på gångarter. Hon liksom Swen gjorde ett väldigt coolt och lugnt intryck!

Nu red precis Hannah med Montana lagtävlansprogrammet på 65,256%! YES! Härligt 🙂 Det får avsluta mitt blogginlägg 😀

Penny!

Swen!

Filiocous!
/Maria 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *