Kul igår!

Hej på er! Hoppas alla dressyrsnacksläsare mår fint. Jag har varit förkyld, jag överdriver inte nu, HUR länge som helst. Men nu börjar jag repa lite bättre och har faktiskt börjat träna lite smått. Klättring och något löp pass har det blivit. Igår red jag och det var himla kul och mysigt att vara tillbaka på häst igen <3

Montana först, sedan Elton och sist Rainy. Samtliga ponnyer skötte sig otroligt fint, därav dubbel lycka. Kul att rida, gött att rida ute och roligt att hästarna gick så bra 🙂 Sådana dagar blir jag väldigt sugen på att ha en egen liten unghäst att trimma. Jag håller fortfarande ögonen öppna. Just nu är det väldigt mycket ston till salu. Jag har aldrig haft ett sto! Det gör mig inget om det är en häst runt 165 cm, gärna kort i kroppen och av nättare modell. Jag är ute efter en häst som är inriden, gärna 3-4 år med tre lätta och bra rörelser. Jag är inte främmande för att ta en fin pålle på tillridning. Fastnar jag för någon pålle till rätt pris och uppfyller de krav jag har, då slår jag till..

   
    
  

/Maria 

15 reaktioner på ”Kul igår!”

  1. Klart du ska ha ett sto! Om det är en fin häst som du dessutom gillar kan man ju få en ”Mini-me”. Alltså, detta kanske är lite cyniskt, men de flesta hästar blir ju skadade någon gång i livet och har man då ett sto kan man ju passa på under konvalescensen 😉 Jag önskar såklart inte att någon häst ska bli skadad, men skulle olyckan vara framme kanske en fölis kan göra läkningstiden lite mer meningsfull?

      1. Jag såg på Instagram att hon skulle sälja honom! Så kolla där om du har Insta 🙂 Jag vet inte om det står något på hennes hemsida också?

  2. Ston är bäst! Skulle aldrig ha ston men sedan blev det två (väldigt ”rödhåriga”) ston på raken. Vill aldrig ha något annat när jag köper häst igen 🙂

  3. I hear you -ang förkylning. Räknade lite och jag har varit förkyld i typ 5v nu. Skit!

    Och sen, klart du ska ha ett sto, ston är bäst 😉

  4. J.S Dressage på fb har kagt upp en fin fyra årig valack! Ser väldigt trevlig ut! Kankse passar? Billigare än Federation iaf (som jag förövrigt älskar men förstår att han är dyr!) 🙂

  5. Min kompis har en 3 åring tillsalu, en valack dock med hoppstam på pappas sida. Rör sig bra ändå och har ett super lynne 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *