Bra dag!!

ÄNTLIGEN! Slutversionen av C-uppsatsen är äntligen inskickad och livet kan börja återgå till det normala igen. Utan överdrift har jag nog spenderat 50-55 timmar i veckan de senaste veckorna på den och drömt om den på nätterna… Huuu! Men nu är det över! ?

Mini och jag firade med att rida på utebanan idag, och hjälp vad taggad hon var! Men vad rolig hon blir då, lite väl snabb i fötterna kanske, men så ”med” hela tiden. Härlig känsla! Red igenom St George och det gick bra fram till serierna där hon exploderade lite. Men då hade hon redan taktat igenom hela den ökade skritten så det var väntat att det skulle slå över nån gång! ?

På söndag är det tävling! KUL!

  Se så fin hage Mini har, ingen lera och det är ändå den lerigaste månaden på året. Vi gillar! ?
/Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *