Spanar lite!

Hej på er!

Nu har jag kommit hem från Rom. Vi åkte i måndags och kom hem igår kväll. Precis när vi skulle åka hörde vi att Landvetter var bombhotat så vi var rädda att vi inte skulle få åka hem, men när vi mellanlandade i München så visade det sig vara grönt i Göteborg. Skönt!

Jag har faktiskt börjat kika lite efter unghästar igen. Suget börjar återvända mer och mer. Det är spännande att spana tycker jag, men otroligt svårt. Jag hade ju två finfina pållar på gång i höstas men som det tyvärr inte blev något köp. Luften gick ur mig men nu känner jag mig peppad igen. 

Jag är faktiskt öppen för förslag även när det kommer till tillridningshäst och det vore lite roligt att visa någon tre eller fyraåring. Jag har såklart även Emma till hjälp, vi kikar på Hästnet och håller ögonen öppna  🙂 Hojta till om ni ser något som kanske skulle passa mig. 

Här kommer lite bilder från Rom:

   
    
    
Vi råkade besöka Peterskyrkan samtidigt som Påven var där! Haha, lite otippat.

   
Tillbaka i Sverige igen!

/Maria 

3 reaktioner på ”Spanar lite!”

  1. Älskar att du fotar den utsikten(har ju faktiskt hänt innan också!), det är där jag är uppvuxen, haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *