Solig helg!

Vilken finfin helg vi haft hittills! Jag blev, som alla andra i min omgivning, ordentligt förkyld i måndags och det har hängt kvar tyvärr. Nu är det i alla fall på bättringsvägen så det är bra. Det har blivit träningsförbud för mig den här veckan (all träning förutom ridning då)! Just nu sitter jag och tittar på slalom på tv:n och väntar på att jag, Emma, Siw och Erik ska åka till Lidköping. Jag och Arras var alltid till Lidköping på vårkanten och tävlade på deras nationella tävlingar. Vi trivdes väldigt bra på den anläggningen.

Igår var jag på Grava-Rud och red Elton & Montana. Det är alltid roligt och de är i fortsatt fin form. Nästa tävling för dom är i april vad jag förstod. På Elton red jag först och han var lite lång till en början och då tycker jag att det fungerar bra att göra många övergångar och även en del sidvärtsrörelser.

I galoppen fungerar det bra att rida mycket tempoväxlingar. Rider jag på FÖR mycket framåt kan han bli lite framtung men små korta växlingar mellan samlad – arbets – mellangalopp.

Montana red jag efter Hannah och han ville gärna flytta in högerbogen så med honom jobbade jag först i skritt med att få in bogen. Jag gjorde höger sluta längst med långsidan och rundade till honom lite extra, i det satte jag igång honom i trav. Till en början var jag inte riktigt nöjd men efterhand blev det bättre och bättre. Då blev över höger öppna bättre än första försöket! Jag fick tänka att bogarna ska till vänster och runda honom i höger sida. När jag hade jobbat honom ett tag så blev traven väldigt fin!

Pappa var på plats och tog en del fina bilder ❤️


Min systerson var på besök 🙂   
  
  
/Maria 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *