Tjoho för helg!

Hej på er. Nu är det helg igen och jag ska rida ett gäng ponnyer imorgon. Jag red även Rainy idag efter jobbet. Det var nytt flis inlagt i ridhuset och det var ju riktigt fräscht. 

När jag red Rainy de första gångerna var han lite svårare och starkare i vänster sida, nu har han bytt så idag fick jag jobba på att få honom mjukare i höger sida. Det blev väldig mycket skänkelvikning längst med långsidorna idag där jag ställde och böjde honom till höger och flyttade honom för höger skänkel. Det ska bli intressant att rida honom imorgon igen. Då får vi se om dagens arbete gjort verkan 🙂

   

Det ser ut som att käkremmen sitter tight men det är så mycket päls på denna ponny! 

  

/Maria 

4 reaktioner på ”Tjoho för helg!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *