Sista rycket!

Nu är det nära!! På söndag lämnar jag Sörmons Ridklubb, ett stall som jag stått i sedan 1995. Förstå hur länge det är!? Jag blev nästan lite gråtmild när jag tänkte på att jag aldrig mer kommer att få rida ut i skogen där… Fast å andra sidan så är den inte allt för rolig att rida i, men ÄNDÅ!!

Jag har lyckats boka upp mig på jobb hela helgen (bra Emma..) och därför packade jag ihop alla saker idag, så det bara är att ösa in i bilen på söndag eftermiddag. Just nu ser mitt skåp ut så här, men det är ett organiserat kaos. Jag har stenkoll på vad jag har vart nu, och jag har sålt och slängt en hel del! Jag inser också att jag har täcken som räcker till ungefär 5 hästar, men jag har svårt att skiljas från vissa av dem… Så de får hänga kvar, även om inte alla används flitigt. 🙂

   
 Idag har jag även upptäckt en ny, bra övning för Mini. Jag la fram kavaletti-bommar på långsidan, med ganska kort avstånd mellan. Mini vill gärna trava stoooort över, men nu ville jag komma åt lite mer samling, och tänka lite passage istället. Jobbigt tyckte Mini, som tog bommarna som studs första gången. Men när jag väl fick henne att förstå att hon skulle gå i samlad trav innan och över, då jäklar! Jättehäftig känsla, och superbra styrketräning. Hon måste ju komma på mekaniken själv med, så jag tror det är en väldigt bra övning för oss. 😀
Imorgon blir det hoppning på schemat!

   
   
/Emma

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *