Gokväll!

Efter jobbet idag åkte jag direkt till Grava-Rud för lite ponnyridning. Jag startade med Rainy som hade gått ett pass i skogen och ett pass i ridhuset sedan sist. Det var STOR skillnad från i lördags. Rainy var mjukare från start och det fanns inte en tendens att han skulle vilja dra iväg. 

Jag gjorde väldigt mycket övergångar mellan trav och skritt. Dels för att han ska stärka sig, dels för att han ska lära sig vänta på mig och bli lyhörd för mina hjälper. Det fungerade fint tycker jag och han tog det arbetet bra. Det är en del jobb kvar men skönt att det var såpass stor skillnad bara på ett par dagar!

Efteråt red jag Montana och Elton. Montana var väldigt fin i formen idag och när jag mjuknade så tog han fint stöd ”längre fram” med nosen. Med Elton gjorde jag en hel del små volter i galopp längst med långsidorna, det är hans svåraste moment just nu tror jag. Det är svårt att lägga tyngden på bakdelen, bärig i formen och mjuk i sidan 🙂

   
   
/Maria 

4 reaktioner på ”Gokväll!”

  1. Jag hade lite ponnyridning igår 🙂 En ponny som är lite busig med sin lilla ryttare och lite bekväm -för att han kan- Minns inte när jag red ponny sist så det är lite kul faktiskt, dock är jag lite längre/större än dig så det är inte lika proportionerligt, men det såg bättre ut än vad jag väntade mig :p

  2. Hej! Så roligt att se liten bilder på fina killen! Jag hade honom innan, en riktig guldponny! Du har inte lust att lägga upp någon filmsnutt när du rider honom någon dag? skulle vara roligt att se! 🙂

    1. Hej! Vad kul 🙂 Det ska bli kul att rida honom framöver, redan ikväll är det dags igen. Jag ska absolut se till att få med honom på film, gäller bara att jag får med någon som kan filma!

      /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *