Bommar!

Idag orkade jag faktiskt släpa ut ett antal bommar och körde lite markarbete! Mycket nyttigt och väldigt roligt med varierad träning. Jag hade en ensam bom bredvid, så jag red först en liten volt i galopp över den, sen avsaktning och trav över kavalettibommarna! 

Mini har en grej som hon gärna försöker med även i hoppning och det är att hon stannar första gångerna när man vänder upp mot hindret. När hon väl hoppar sen går det ju inte stanna henne igen, men hon testar lite om hon verkligen behöver. Det gjorde hon även idag – på galoppbommen! Ärligt Mini… När hon väl tog sig över den enorma bommen var det inga problem sen.

   
Hagstolparna fryser idag! ❄️

   
Efter Mini begav jag mig till Bergsgården för lite ponnyridning! Alltid lika trevligt och det är två väldigt fina ponnyer jag rider där. Ska bli spännande att de vad det blir av dem den här tävlingsterminen! ⭐️

/Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *