SUCK!

Jag måste verkligen rensa innan flytten nästa helg. Christine har nervös påpekat min enorma hög med, ursäkta mina ord, dret (värmländska ?) jag har i täckesboden. Sagt och gjort, jag tillbringade några timmar med att dra ut allt jag hade i skåpet och i täckesboden. Blev grinfärdig och har lovat mig själv att aldrig handla något igen!

  
Det här är bara det som fanns på golvet..

  
Här har jag dragit ut allt som fanns i småhyllorna. De stora hyllplanen orkade jag inte med idag!

En hel del ligger ute på en värmländsk till salu-sida på Facebook. Anledning till att jag inte lägger ut allt här är att jag tycker det är så krångligt att skicka, och kan aldrig uppskatta frakten rätt. Nu hade jag en hel del täcken till salu, och det är ju mycket lättare om de hämtas på plats.

Nya tag till veckan igen, här ska rensas mer!!

/Emma

2 reaktioner på ”SUCK!”

  1. Kan tipsa om att skicka med Schenker, brukar kunna få ganska billig frakt. Du bara mäter och väger paketet och knappar sedan in måtten och sen lämna in på närmaste ombud.
    När jag skickade ett täcke i sopsäck så gick frakten på 89 kr. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *