Sent gokväll!

Jag har precis duschat och landat i soffan efter ett gött spinningpass nu ikväll! Vi körde ett puls-pass och det var riktigt kul tyckte jag! Jag försöker att träna antingen spinning eller på gymmet 2-3 gånger i veckan, men ibland är det svårt att hinna med, speciellt när jag jobbar på helgen.

Mini och jag har haft ett par bra dagar. Men kalla!!! Jag tror inte dörrarna i stallet är så bra isolerade, men inne håller temperaturen iallafall 3-6 grader.

Att bli kliad är ju aldrig fel! 😉
K

 


Idag var det tomt stall när jag kom precis efter intag. Då är det som skönast i stallet, innan allt liv vid ridskolan drar igång. Det är något jag inte kommer att sakna när vi flyttar. Det är ju oundvikligt på ett sådant här stort ställe, speciellt när det är två lektioner igång samtidigt som det är vissa tider på kvällen. Då är det mycket folk på plats! img_0544-1

Imorgon är jag så gott som ledig, ska bara förbereda ett seminarium som vi ska ha på fredag – sista för den här terminen! På måndag börjar jag termin 6, sista på utbildningen!!

//Emma

2 reaktioner på ”Sent gokväll!”

    1. Hahaha, nu läste du nog bara vad du ville läsa… ? Jag har haft häst hela tiden. Läs hela inlägg nästa gång, ett litet tips! ?/Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *