Gokväll!

Hoppas alla mår alla tiders i kylan. Idag var jag och red lite på Montana i 18 minusgrader. Det var ingen fara alls med kylan när jag red faktiskt. När Hannah värmde Montana så värmde faktiskt även jag upp, till fots.

Jag var rejält kall innan jag skulle sitta upp så jag började jogga i ridhuset och vevade igång armarna för att bli varm. Det gick finfint så när jag satte mig i sadeln så var inte bara Montana utan även jag varm. Jag har sagt det förut och säger det igen, Montana är så lik Arras att rida. Underbart med andra ord 🙂 Han var pigg som en mört och det kändes som att han hade kunnat springa hela kvällen utan att bli trött. Jag red i 20-25 min!

 Jag fortsätter mitt klättrade och det känns som att jag förbättrar både teknik och styrka för varje vecka som går.

   

   
Karlstad <3

/Maria 

2 reaktioner på ”Gokväll!”

    1. Haha jag har en välbehövlig paus och njuter ganska bra av att rida lite då och då just nu 🙂 Det blir när de blir 😉 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *