Vild-Mini!

Jag hade tänkt låta Mini vila idag, efter att ha gått 4-5 dagar i rad. Hon såg så sansad ut i hagen, men när några av de andra pållarna drog igång, då ville inte hon vara sämre. Hon studsade praktiskt taget baklänges (?!) in och i boxen bockade hon runt mellan hötuggorna. Då tyckte jag att det var nog bäst att hon fick springa av sig lite på longerlinan ett par varv.

Å jäklar…? Tyvärr filmade jag inte (hade full sjå att hålla fast henne), men jag har en film från när hon hade haft boxvila i 3 dagar efter en hovböld för ett år sedan. Och detta är ingenting mot vad hon visade upp idag! Energi? Det finns det gott om! Och imorgon ska Elin hoppa…?

Mini i januari -15

/Emma

4 reaktioner på ”Vild-Mini!”

  1. Hjälp! ?? Men hon är rätt hygglig o stannar på volten iallafall. ? Jag hade tänkt fråga dig, Emma, hur du kombinerar häst och studier. Jag börjar plugga i januari och vill gärna ta med min häst. Är det tufft?

    1. Det går bra! På universitet kan man ju lägga upp studierna lite som man vill, så det är inga problem att hinna med. Sen krävs det att jag jobbar extra för att få det gå ihop, nu har jag turen att få ganska bra betalt på mitt jobb så det krävs inte så många dagar varje månad.
      Men det går absolut! Och det är väldigt skönt att få koppla bort allt pluggande i stallet en stund varje dag! ☺️ /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *