Bra dag!!

Jag är verkligen inne i mitt ledighets-mood, med sovmornar och inget pluggande alls. Trots att jag borde… 😉

Idag började dagen ute på Bergsgården där jag red en av de två ponnisarna jag rider där. På tur idag var den större herren, Milton! Han är så otroligt häftig och nästan varje gång jag rider honom får jag tvinga mig själv att sluta, annars skulle jag nog sitta där än. 😀 Han är bara 7 år (eller ja, 8 snart), och jag är övertygad om att han kan gå hur långt som helst. Fast det är mycket ponny att rida, så det krävs att man hittar alla knappar.

Sen tutade jag vidare mot Mini! Hon sprang fint för Anki igår (film kommer!!) och idag hade jag planer på att fortsätta det jobbet. När jag efter lite uppvärmning satte mig och började samla henne lite tänkte jag att något måste vara fel. Låg tungan över bettet? Nej, hon var bara så fin! Helt jämn i båda sidor och helt mellan hjälperna. Då blir liksom allt mycket lättare, och det är först då jag börjar testa att göra lite krumelurer.

Anki skrämde nämligen upp mig igår med att Msv A:1 har blivit ändrat!! Så himla onödigt nu när vi kan det så bra. 😉 Det värsta var nog att det är byten i vart fjärde istället för vart tredje. Vi är inte alls bra på att ha många steg mellan bytena, ju mindre desto bättre. (Typ.) Men efter att jag hade ridit lite singelbyten så styrde vi in på diagonalen och red fem fina, jämna och raka (!) byten i vart fjärde. Helt okomplicerat!

Jag provade lite piruettjobb och det kändes bra det med. Avslutningsvis så tog jag med några travökningar. Det har jag inte gjort några sen vi tävlade sist, det är verkligen inget jag sitter och sliter på Mini med. Men vi fick lite tips igår att jag ska tänka upp och fram med halsen i ökningen, så jag var tvungen att testa. SUPER! Det finns hopp!

Fina, fina Mini!!
img_0354 img_0358 img_0362 img_0370//Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *