Jullov för mig med!

Äntligen kan jag känna att jag kan ta ledigt från skolan i ett par veckor! Idag kom sista tentaresultatet och det blev (helt otroligt) ett VG. Jag hade liksom redan anmält mig till omtentan och hade drömt mardrömmar om när resultatet skulle komma. 😛 Nu är även pm:et till uppsatsen klart, två veckor för tidigt, så nu kan vi med gott samvete unna oss lite ledigt!

Mini har lugnat sig något i och med att det blev totalt väderomslag. Igår tränade vi för Anki och det gick riktigt bra. Vi kom överens om att Mini ska ut och konditionsträna i skogen när vi flyttar till Grava-Rud och att jag måste tänka på att jag har en häst som går St George och måste rida därefter… 😉 Våga kräva lite mer, våga rida lite mer på gränsen och utmana lite. Det blir läxa till nästa år!
Jag har tyckt att bytena har vart lite sisådär ett tag. Hon byter alltid rent och så, men det har vart lite snett och lite hög i formen. Igår fick jag verkligen fokusera på rak häst – kvar i formen – och ja, då blev det riktgt bra byten igen! Slarv från min sida!

Nu ska jag fira jullov med en skumtomte eller två! 😀

img_0293 img_0299

//Emma

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *