Jullov!

Nu har jag äntligen jullov och för mig inledde jag den med någon slags magsjuka i fredags. Under eftermiddagen precis innan julfesten med jobbet så började jag må riktigt illa, jag åkte hem och la mig (sprang och gjorde mitt på toaletten ett par gånger) . När jag sedan vaknade mitt i natten till lördagen så mådde jag mycket bättre.

Det har varit karantän för min del tills idag på eftermiddagen då jag åkte iväg och red Montana och Elton. Det var varmt idag, runt 10 grader. Helt sanslöst såhär dagarna innan jul!

Elton var väldigt fin idag, självbärig och pigg. Det jobbade lite extra på var bålböjningen till vänster. Jag rundar honom i sidan och flyttar vänster bog, det här fungerar bra att göra längst med långsidorna tycker jag. Hannah har varit supernöjd med Elton nu, riktigt kul!

Montana är ju bara underbar han. Jag börjar alltid med att runda till honom och rida lätt i trav. Jag flyttar honom lite för skänklarna och hela tiden med en lägre form. Då tycker jag att jag får med ryggen så bra. Jag ser även till att han driver på framåt. Montana är mjuk i sidorna, det jag får se till är att han är helt mellan mina hjälper så att det inte blir slingrigt så att säga. 

Jag kunde växla mellan samlad galopp och växla fram i en lite större galopp. När jag rider över ridbanan så samlar jag upp galoppen där det vanligtvis brukar läggas en enkelt byte,  rider jag fram igen. Jag skippar alltså det enkla bytet. Det kan vara bra att göra ibland tycker jag, så att hästen inte alltid vet vad som komma skall. Då blir de mer uppmärksamma tycker jag!

Min egen träning: 

Efter träningen med ponnyerna hann jag med att träna lite med några kompisar på gymmet också. Vi tränade ben, jag tycker ju att det är ganska trist att använda mig av maskiner, men idag gjorde vi det. Vi körde marklyft, framsida lår, baksida lår och vader. Tidigare i veckan provade jag, Emma Andreé, hennes sambo Olof och Hannahs bror Anton crossfit, det är ju min typ av träning det. Jag har också snöat in på att stå en del på händer och huvudet, målet är att kunna gå från huvudstående till handstående. Det är tungt så det lär krävas en del träning för att få till det 🙂 

  

/Maria 

En reaktion på ”Jullov!”

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Angelica skriver:

    Gillar också crossfit! Det är så varierande och alla kan vara med 😀 Jättekul, speciellt om det är en peppig grupp som kör!

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *