Bogskydd

Jag köpte ju ett Back on track bogskydd för ett tag sedan. Mini har haft det av och till under en period och jag kan bara säga att vi älskar det! ? Sitter bra, lätt att få på plats och inga skav. Det lyfter liksom täcket från hästen så täcket ligger inte tätt inpå pälsen.

Enda minuset är att det har gått upp i en söm, så jag ska mejla butiken och höra vad jag ska göra.

Väl värt pengarna iallafall!

   
   
/Emma

5 reaktioner på ”Bogskydd”

  1. Jag köpte också ett men så fort jag la på mitt 300 grams horsewaretäcke fick min häst ordentliga skav:( Älskar BoT annars så var så besviken på det!

  2. Har också ett BoT bogskydd. Jättenöjd med passformen men ”söljan” som kardborre ska träs igenom har lossnat på ens sidan och några sömmar har gått upp. Så tyvärr verkar det vara dåligt sytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *