Rullar på

Ja världen rullar på trots att ens egna liv stannar till litegrann. 

Det känns som att vi (jag och Maria) har gått ifrån att ha en ”varje dag” blogg till en ”några gånger i veckan” blogg. Det känns mer okej för mig och då får jag heller inte så dåligt samvete när jag inte bloggat på ett tag. 

Mini springer på bra iallafall! Min vfu är äntligen snart slut, bara 4 dagar kvar… Det ska bli så skönt att komma tillbaka till skolan igen. Nästa period ska jag vara på sjukhuset igen, äntligen…

Om en vecka är det årets sista tävling! En St George med toklite  starter, så jag ser det som en programridning. Det ska bli kul iallafall! Förhoppningsvis hinner jag klippa henne innan med, hon är riktigt luddig nu!

   
 
/Emma

En reaktion på ”Rullar på”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *