Tjo!

Nu var helgen över och den här veckan blir jag eventuellt med häst. På fredag är det besiktning och röntgen, jag känner mig positiv!

I lördags morgon insåg vi att det var extremt sörjigt på utebanan. Det brukar alltid rinna av väldigt snabbt där ute så vi blev lite förvånade. Istället så valde vi att trimma ponnyerna på ”rakan”. Det går alldeles utmärkt att rida dressyr där ute och det är väldigt nyttigt dessutom. Elton ville till en början gå i ”rida ut form” med rumpan som högsta punkt, men rättade in sig i dressyrramarna ganska snabbt.

Montana skulle tränas på raka spår och vart gör man det bättre än just på rakan? Elton behöver träna på små volter så det var ju också väldigt lägligt att öva på det i lördags. Jag var även ut till treåringen och red i lördags, det gick finfint. I går var jag med när ägaren tömkörde på utebanan. Jag har verkligen mycket att lära när det kommer till tömkörning och kommer att jobba en del på att bli bättre på det. Nyttig och bra träning för hästarna.

Jag har även tränat lite utöver ridningen. Igår var jag med min syster på ett pass på Friskis, ett pass jag inte kommer att gå på igen, men cirkel-gym-pass skulle passa mig bättre. Jag kommer förmodligen inte att köpa kort där för jag har alldeles för mycket annat jag pysslar med nu för tiden, dessutom blir det så dyrt. Eventuellt köper jag ett 10-kort som jag kan utnyttja när jag får tid. I eftermiddag ska jag iväg och klättra igen!

/Maria

9 reaktioner på ”Tjo!”

 1. Hej.

  Tänkte fråga dig Maria om du är nöjd med ridbyxorna från hölls med två streck i rumpan eller hur man ska förklara dem ?
  Har tankar att köpa mig ett par men är osäker på dem om de är värda sitt pris ?☺

  Ha en fin helg! BRA blogg också ?

  1. Hej Rebecca! Jag är jättenöjd med ridbyxorna, dom är sköna och helt klart värda priset. Har dock inte haft dom så länge men såhär långt är jag nöjd 🙂

   Ha en fin helg du med!

 2. Nu är jag ju så nyfiken att jag nästan spricker! Hur gick det igår? Har vi kanske fått en ny medlem i team Dressyrsnack?

 3. Först och främst: vilken fin pålle! Har en förkärlek till mörka hästar och denna var ju magiskt vacker!!!!
  Sedan, håller tummar och tår för att det går vägen denna gång. Och sist ( 😉 ) kul med så många bilder och från olika tillfällen dessutom!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *