Bra utepass!

Nu har alla hinder kommit bort från vår utebana och vi kan rida precis hur som helst där ute. Väldigt skönt att faktiskt kunna rida ute, när det trots allt snart är november!

Mini kändes pigg och hade alla växlar på framåt idag. Men trots det, så lyssnar hon så fint tillbaka och efter en stund av ”springa och titta på vad alla hästarna i hagarna gör”, så kändes hon riktigt fin! Vi fick in ett härligt gung i traven och det kändes som jag kunde reglera den med minsta hjälp både framåt och tillbaka till nästan tramp.

Även galoppen kändes bra, nu är det bättre i vänster varv igen. Det växlar det där! I höger blir det aningens mer svårreglerat, men ingen katastrof. Det är bara att det är så himla lätt i vänster, den känslan eftersträvas i andra varvet med!

Nu väntas middag ute med sambon, det är vi värda nu – han har spunnit i 60 minuter och jag har varit på gymmet i 2 timmar! ?

  Ända sedan jag bytte till PS kandaret så skummar hon så härligt runt munnen!
   
 Jag hade hjälpreda i stallet idag! 🙂

/Emma

2 reaktioner på ”Bra utepass!”

  1. Har också införskaffat Ps träns, köpte deras Youngsters Revolution och även deras tyglar. Kan säga att jag ger dem högsta betyg! ?
    Min har alltid varit svår i kontakten och krullar gärna ihop sig och blir hög men sedan jag köpte mitt Ps så har han blivit väldigt harmonisk och suger verkligen tag i bettet och söker sig framåt/nedåt 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *