Jahapp..

För er som funderar på hur det gått idag så tänkte jag bara meddela att det inte blivit något köp. Riktigt tråkigt, men jag är övertygad om att det finns fler fina hästar där ute. Min jakt efter Arras efterträdare fortsätter med andra ord…

Nu har jag höstlov och jag åkte till Grava-Rud igår kväll och red Elton. Han är som allra finast när det är kallt ute och igår var det riktigt kyligt. Elton var riktigt fin. När han är det så kan jag utmana honom lite och tänka lite piruettgalopp på liten volt. Han tycker att jag är lite jobbig och blir lite styv i sidan, men kämpar på och sätter sig jättefint i galoppen!

/Maria

 

9 reaktioner på ”Jahapp..”

  1. Kolla in på rebeccajoli blogg. Fina bilder på fantastiska jalapeno (JJ Ray Ban-cortez) rör sig bättre och bättre och är så snäll så snäll. Är nu tre och 170 men är mest ben så oavsett så känns han jättelätt att rida. Har lite nyare filmer på honom från nu i höst och han rör sig bättre o bättre. Står ju i Höör så en bit för dig men… Träffar du den lilla nöten så blir du kär! Hans mamma går att prova å hans halvsyster å hennes barn finns också att hälsa på. En riktigt goding! F 13. ? Jag har tjat om honom men ibland när man ser nån rida å prata om sina hästar så känns det lite extr rätt när man har en så snäll och talangfull häst i stallet! Finns mer på min fb-sida eller på rebeccajolis blogg ?

    1. Sorry, menar f 12. Vill du veta mer så kan du hitta mig på fb Caroline Gustafsson. En bild på mig å min hund ? Eller jolisporthorses. Ägaren är uppf å stått hel sitt liv i samm stall så full koll på hans liv. Johanna har även fött upp Beckham, marina Mattssons häst. ? / Caroline

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *