Update!

Gårdagens träning gick super, Mini kämpade på så himla bra. 

Anki hade varit på clinic, tränarkurs  och på Lövsta, ja jag vet inte allt! Hon var taggad till tusen och förvarnade mig innan att det skulle bli tufft! Men det är bara kul tycker jag.

Vi fick lite hjälp med trampet och där fick jag göra en ny övning som visade sig vara väldigt bra. Jag skulle tänka som att jag skulle göra halt, men i sista stund ändra mig och gå fram i skritt och tänka tramp. Mini tog den övningen jättebra och det blev riktigt fina steg! Kul träning!

Idag fick hon en välförtjänt vilodag (men inte jag, jag har varit på gymmet!!), så jag passade på att miljöträna henne lite.. Jag borde faktiskt få något slags pris för att lyckas med att få på henne denna:

  
Mini – hästen som är rädd när flughuvan kommer mot huvudet…

Det gick inte smärtfritt dock, det krävdes en och en annan morot till det hela. Men vi ska öva lite varje dag, så tillsist borde inte ett bogskydd vara så farligt. Eller? 😉 

/Emma

4 reaktioner på ”Update!”

  1. Vad tycker du om passformen? Funkar ”kuddarna” bra? Det låter ju som en väldigt bra tanke iaf 😉 Lite sugen på att köpa ett 🙂

    1. Jag har faktiskt aldrig haft en bogskydd, men det verkar sitta bra! Lite lång bak på ryggen kanske? Men det är ju inte konstiga kanter eller så, så det spelar ju ingen roll! Kuddarna tycker jag verkar super, täcket ligger inte alls på nu! ? /Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *