Full rulle!

Hej på er! Den här helgen har varit innehållsrik. Det har inte varit många lugna stunder, men nu har jag äntligen satt mig ner för en stund i soffan. 

Igår var vi med Hannah och ponnyerna till Åmål. De skötte sig finemang. Elton var först ut och han gick en Lätt A:1 vilket var deras DM-klass. Det råkade bli ett galoppombyte så de missade rejält med poäng där det dessutom var koefficient 2 (de fick en nolla), så de landade på 59,3%. De blev tvåa sammanlagt bland B-ponnyerna i DM. Samma klass gick även Montana, som vann på hela 72,6%.

Hannah debuterade FEI på Montana, de red inledande programmet och fick hela 64,7%. Kanonbra resultat och de slutade tvåa i DM för C-ponnyer!

Idag har jag flyttat det sista från Sörmon och inser att jag kommer behöva sälja en del, jag har ofantligt mycket grejer och jag behöver faktiskt inte ha 8 fleecetäcken i olika färger. Jag tänker mig fota det jag planerar att sälja, det är mestadels täcken och en del lindor. Jag har sorterat och tagit en del av sakerna till Grava-Rud. 

Från lunchtid fram till halv fyra var jag på GR och målade skivor till vindskyddet, det kommer bli klart under veckan 🙂 Jag börjar bli rejält nervös hörrni. På onsdag kommer jag vara ett nervvrak…gaaaah!

   
    
   
Här har vi vinnaren bland D-ponny ekipagen, Linnea Holmgren med ”Bruce”. Grattis!

/Maria 

En reaktion på ”Full rulle!”

  1. Håller tummarna på onsdag.
    Tycker det är jättekul att inte bara följa er utan Hannah och hennes superfina ponnys. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *