Ledig fredag!!

Ja, äntligen en ledig dag! Det var ett par veckor sedan sist, så den är mer än välkommen.

Dagen bjuder på plugg (såklart), häst och ikväll blir det ute-middag med min bättre hälft. Mini ska trimmas inför söndagens start, hon har fått ladda med en två-dagars vila. Eftersom jag även ska rida lektion dagen efter tävlingen, så vill jag spara lite på henne. Nu blir det 4 dagars jobb i rad, det är max tycker jag!

Innan stallet ska jag ut och jogga en sväng i det fina vädret. Jag har faktiskt börjat gå på gym nu! Hela två gånger har jag varit där, en gång styrketräning och igår var jag på spinning. Jätteroligt faktiskt, och nyttigt att göra något annat än ”bara” rida. Efter styrkepasset hade jag en så extrem träningsvärk i benen att jag knappt kunde gå på tre dagar.

Jag ska även hämta ut ett nytt täcke som har kommit på posten! Jag fick reklamera ett Horsewear-täcke som jag hade köpt, det hamnade på sne och enligt butiken så var det fel på det. Så nu får vi se om det nya sitter bättre!

IMG_9698Inte kul när täcket hamnar så här så fort hästen tar två steg… Jag är även allergisk mot bensnören, så det är inte ett alternativ att ha på.

Hoppas ni får en fin fredag! 😀

/Emma

En reaktion på ”Ledig fredag!!”

  1. Ja usch för bensnören. Hade det på ett täcke, hade åkt upp och skavt mitt sto ”mellan benen” så hon var helt svullen och sårig stackaren. .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *