Håll tummarna till veckan!

Nu har jag hittat en underbar unghäst som är en finfin efterträdare till Arras. Det är en valack, social, snäll, orädd häst med tre bra gångarter. Till veckan ska han besiktas och innan dess så skriver jag inget mer om honom 🙂

Håll tummarna för att allt går vägen!

  
Jag har börjat packa. Allt ska bort från Sörmon och flyttas till Grava-Rud!

Just nu är det bara ponnyer på Grava-Rud, så där får min blivande pålle bli största bebisen på gården. Igår red jag Elton och Montana, de skulle trimmas lite inför DM som går av stapeln i Åmål till helgen. De skötte sig riktigt bra, Elton är pigg som en mört så det här är utan tvekan hans bästa årstid. Jag ska ut till Grava-Rud och dra lite tråd i eftermiddag och imorgon ska jag hjälpa till en extra gång med Elton inför helgens tävling 🙂

  
/Maria 

5 reaktioner på ”Håll tummarna till veckan!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *