När man borde plugga…

Men gör allting förutom det? Någon som känner igen sig? 😉 Jag är expert på det iallafall. Och favoriten är att börja leta hästgrejer som ”Mini måste ha genast”.

Så… är det någon av er som har använt sig av Back on tracks nya (?) bogskydd? Isåfall, hur är det i storlek och passform?

Mini har alltid lite märken från på bogen efter täcke, och det blir värre nu när hon är klippt. Jag vet dock inte om jag överhuvudtaget får på henne ett bogskydd, hon är liksom redan misstänksam bara flugmössan kommer fram… Om jag då ska dra ett stort tygstycke över huvudet på henne, då svimmar hon förmodligen. 😉

Men det såg så himla smidigt ut, och jag gillar verkligen BoT-produkterna i övrigt!

853ab3453d-bogskyddBild från backontrackshop.se

Det är liksom kuddar fram till, som ska lyfta upp täcket. Häftigt värre! 🙂

//Emma

En reaktion på ”När man borde plugga…”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *