Ponnyridning!

Jag rider ju faktiskt också två stycken ponny-hästar ungefär en gång i veckan. Det är allt väldigt bra när man har storleken att kunna hoppa upp på dessa små hästar. 🙂
Den ena är en vit c-ponny. Det är en äldre herre som har samma pappa som Elton. Han är utbildad och startad FEI så han kan sina grejer, men måste övertygas om det ibland. 😉 Han ska starta DM i helgen, så det blev lite programridning idag.

Den andra ponnyn är en stor d-ponny från Danmark, som är så himlans fin! Han är bara 7 år, men gör alla rörelser upp till FEI. Det är nog en av de finare ponnyer jag har sett, och när han väl kommer rätt så känns det som man skulle kunna göra vad som helst på honom. Han skulle nog göra sig bra i stor häst-klasser med! 😉 Men han blir lätt okoncentrerad och vill gärna kolla på annat mellan varven, så det är en hel del att rida ibland.

Det är så roligt att rida andra hästar än bara sin egen, och så lärorikt. Den ena hästen är inte den andra lik, så jag får verkligen anpassa min ridning till individen och komma på lämpliga övningar till varje häst, även om jag vill att utgången ska vara den samma.

Mini blir riden av Emma idag, har inte fått någon rapport därifrån än! 🙂

IMG_8512.JPGEn helt random bild på min fina Mini!

//Emma

2 reaktioner på ”Ponnyridning!”

    1. Hej! Nja, vi får se om jag gör det, eftersom det inte är mina hästar så brukar jag inte skriva så mycket om andra hästar jag rider med respekt för ägarna! 🙂 //Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *