Hästletarturné!

Hej på er! Jag är allt här och kollar läget varje dag men har inte haft så mycket att skriva om, därav har mina inlägg blivit så få. Men nu har jag ju faktiskt varit på turné och kikat på ett gäng fina hästar.

Jag tittade på två fina hästar e. Zuidenwind i Ljungby på lördagen. Den ena var valack och hade en riktigt fin galopp, det är så ovant att sitta på en häst med så mycket gång. På sistone har jag ju bara ridit ponny och Arras rörde sig inte jättestort heller så det är ganska ansträngande, tro det eller ej. Jag har tränat mycket nu när jag inte ridit, löpning, hinderbana, klättring med mera men det hjälper inte ridkonditionen så mycket!

Jag provred även ett fint sto, vacker som en dag med jättefint huvud. Hon var inte riktigt lika mycket riden så hon var lite vingligare. Hon hade en jättefin trav och var väldigt mjuk och behaglig att sitta på.

På kvällen styrde vi bilen mot Ronneby och hamnade nästan ute i havet, så långt bort det bara gick i Blekinge kändes det som 😉 Där hälsade vi på en fin valack e. Sohn der Sonne som är 165cm, långa ben och fux (ni vet att jag är svag för fuxar). Mysig, snäll och social häst med superfin galopp. Även skritten och traven var bra, så det är en riktig stjärna. Fin att rida och när han blir starkare kommer han bli super!

På söndagen var vi till Hörby och tittade på två treåringar till. En svart skönhet e. Furst Wilhelm som var lite lik Arras så till vida att han hade lite attityd och egen vilja. Den här hästen hade en helt fantastisk skritt och galopp, bra trav. Jag tittade även på ett sto som var mer feminin i sitt uttryck. Den var efter Sir Donnerhall. Stoet var inte riden så mycket så den fick jag bara se lös i ridhuset.

Nu har jag dessa fina hästar, plus den svarta e. Hesslegårds Rubin som snurrar i mitt huvud. Jag ska prata med min tränare imorgon som sett filmer på allesammans, jag litar till tusen procent på Anki så hennes ord väger tungt. Alla hästarna har framtiden för sig så det här är riktigt spännande. Jag återkommer hörrni 🙂

Tills jag har en egen stjärna så får jag rida lite på en annan, Montana:

/Maria

2 reaktioner på ”Hästletarturné!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *