Hej från mig!

För er som funderar på vart jag kommer att ha min blivande pålle uppstallad så kan jag meddela att även vi kommer att stå på Grava-Rud. Jag lämnar inte Emma och Minis sida i första taget det är en sak som är säker. Den här veckan händer det grejer hörrni.

Till helgen åker jag till Ljungby, Ronneby och Hörby för att kika på treåringar. Jag ska även till Hammarö under veckan för att provrida en treåring som jag kikade på för någon vecka sedan. En svart skönhet e. Hesslegårds Rubin. Det känns superkul, jag är peppad och hoppas att jag hittar en fin individ som jag klickar med. Jag har insett att det är mycket som ska klaffa så det är ingen idé att stressa, viktigast är att det blir bra och att jag hittar en häst om är ridbar, trevlig i sitt temperament och tre rena gångarter. Det behöver inte vara bensprattel överallt för min del!

IMG_8479.JPG

Jag saknar detta!

/Maria

3 reaktioner på ”Hej från mig!”

  1. Ser fram emot när du hittat en ny. Kul att följa ytterligare ett spännande unghästekipage. Extra kul när man själv har unghäst -man kämpar liksom med samma saker 😉

  2. Kul att ni fortsätter hänga ihop! Var nästan lite orolig där 😉 Positivt för oss och bloggen, ska bli kul att följa dig och din nya stjärna ihop med Mini och Emmas satsning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *