Hästig helg!

Goddag kära bloggläsare!

Nu börjar jag bli riktigt sugen på ett liv med häst igen. Det har varit lite skönt med en liten brake, jag har hunnit med att umgås med mina vänner. Jag har för första gången i mitt liv varit lite flexibel, haha.. Men om jag får välja så vill jag hellre leva ett lite mer oflexiblet liv med häst 😉

Idag ska jag bege mig till Nora, till Ewa Mcarthy. Hon har ett treårigt brunt sto som jag ska kika på. Hon är efter Bellagio och har vilat nu under sommaren och växt en del, så hon är inte igång men jag ska få se henne springa iallafall så jag får en uppfattning. Imorgon är det dags för ett tripp till Arvika. Då ska jag kika på en häst hos Ewa Liljemark, ett sto även där. Hon är fyra år och har ett föl, så hon kommer gå som fyra nästa år. Hon är visad på treårstestet och fick 8 8 7 på gångarter. Spännande va?!

IMG_9448.JPG

Till veckan ska jag rida ponny tre dagar i rad, det blir skoj!

/Maria

7 reaktioner på ”Hästig helg!”

  1. Hej! Maria på någon bild har jag sett att du haft ett par bruna montainhorse stövlar. Är de bra? Vart har du köpt dem?
    Tack på förhand.
    Mvh. Emma

    1. Hej Emma! Ja det stämmer, jag älskar dom 🙂 Jag köpte dom på Falsterbo, kolla Mountain horses hemsida!

      Mvh Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *