Torsdagsridning!

Vår sedvanliga lördagsridning har flyttats tillfälligt (?) till torsdagar. Vi har varit lite upptagna på helgerna sedan ett tag tillbaka så nu har vi kört på torsdagar och det funkar ju alldeles utmärkt det med. Men jag hoppas nog att vi får till några lördagar också framöver!

Elton och Montana skulle trimmas. Vi hade skapligt tur med vädret idag ändå när vi skulle rida. Det har öst ner under dagen, på eftermiddagen sprack det upp en sväng men efter det har det hängt regn i luften. Ponnyerna står på Grava-Rud och än så länge finns inget ridhus där ute, så vi rider i paddocken.

Den som jag red först var Elton och han var faktiskt riktigt fin idag. Jag såg sedan när Hannah hoppade upp att han var glad och på hugget, så han kändes sig nog laddad. När jag red honom så red jag på i en ganska fräsch galopp för att få lite snurr på bakben och maskineri. Jag fångade upp detta och aktiverade honom även i den samlade galoppen. När jag gjort detta så växlade jag tempo och steglängd, han var med mig idag på ett bra sätt!

Montana blev lite fyrtaktig i vänstergaloppen så vi jobbade med att få honom rund och arbeta bakifrån, över ryggen och fram till handen. Han måste sätta sig lite bättre på sina bakben så att det inte blir så att han släpper ryggen. Jag samlade upp galoppen och fick honom ganska fin, det var lite svårare när jag red på i en friskare galopp för då tappade jag den känslan. Här gäller det ju att ha fingertoppskänsla!

Det var roligt att rida igen <3

   
    
 
/Maria 

 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *