8 reaktioner på ”Spännande! ”

  1. Jag har varit med om en sådan programridning fast utan tränare. Alltså andra gången jag red gav domaren kommentarer och tips under ritten. Fast det kanske är så det brukar gå till, jag har inte varit med på så många programridningar. Tyckte iallafall att det var mycket givande med tips från en dressyrdomare just.

  2. Tycker att tanken låter bra, men kanske lite rörigt? I alla fall om det inte ör ens egna tränare. För då ska man få input både från en domare OCH en ny tränare. I så fall känns det bättre att domaren kommenterar under den andra ritten, så att man får hjälp att göra förbättringar. Så brukar det ju vanligtvis vara när man har programträningar, i alla fall de jag haft eller deltagit på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *