Vi var till Torsby!

I söndags tog vi oss en tripp till Torsby. Det var jag, Emma och pappa som åkte upp för att titta på söta Swen. Han heter egentligen Soprano och är 2 år och efter Ampére. Tanken med honom är att han ska ridas in och sedan matchas inför treårstest i vår. Gerd som äger honom är även uppfödare åt både Mini och Arras, så att hon föder upp fina hästar det vet vi.

Han verkar vara en väldigt lugn och trevlig individ. Gerd berättade att han inte bryr sig det minsta om sadeln och han känns okomplicerad. Jag ska ta mig en funderare, prata ihop mig med Anki och titta på en treåring också här i Värmland, innan jag bestämmer mig för om det blir Swen som kommer hem till min box eller ej.

Modellen tilltalar mig, sportig och fint huvud. Är han inte lite lik Mini ändå?

/Maria 

11 reaktioner på ”Vi var till Torsby!”

  1. Ampérehästar är fantastiska!
    Ta chansen att rida en när du får den, du kommer inte att bli besviken 😉
    Jag röstar på Swen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *