Så söt!

Jag träffade Minis uppfödare igår, och passade på att fråga om hon möjligtvis hade någon fölbild på Mini. Och visst, jag fick med mig en hem! Så kul att se, jag är kanske lite konstig, men jag tycker att det är något speciellt med att få en bild över hur ens vuxna häst såg ut som en liten bebis. 🙂 Jag fick också reda på att Mini var visad som föl med 48 poäng. Jag lyckades även googla reda på resultatet, och hon fick betyget 8 rätt igenom, och hade faktiskt näst högst poäng i Värmland!
Fina Mini och mamma Monza, som tyvärr inte lever längre:
IMG_9449Istället för tävling igår tog vi oss en lugn skrittur i kvällssolen. Hur skönt som helst! Mini var lugn och behaglig, inga insekter och inga cyklister. Idag tänkte jag att vi skulle jogga lite på utebanan. Vi får se vad Mini tänker! 😉

IMG_9467

//Emma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *