Heja er!

Ni är så snälla mot mig som skickar in massor av förslag och tips på hästar som är till salu eller som ska ut på utbildning. Jag fick några mail igår som jag tänkte svara på idag. Fortsätt gärna att hålla utkik, så kommer jag nog såsmåningom att hitta en pärla. Jag vill inte stressa, det inget brådis alls. Viktigast är att det blir riktigt bra!

De tipsen jag fått har de flesta varit treåringar, vilket känns lockande tycker jag. En treåring är allt som oftast inriden men ändå kan jag ”forma den” själv. Jag har fått några tips där hästarna har varit en bit över 170 cm och när de hamnar runt 175 cm och inte är super ädla är jag rädd att de blir för stora. Ni minns väl att jag rider B-ponny utan större problem. Risken blir ju att det ser oproportioneligt ut 🙂 

Idag åker jag, Emma och pappa till Torsby för att titta på unghästen Swen. Ha en fin dag!

  
En av de sista dagarna jag red Arras blev det en barbacka tur i skogen <3 Han har det fortsatt toppen i Malung!

/Maria 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *