Arras är såld!

Det gick ganska snabbt i svängarna detta och jag har inte velat skriva något, innan det var helt klart. Idag gick han igenom besiktningen lätt som en plätt. Hur fantastisk är han inte? 17 år och fräsch som en ungdom.

Han alltså såld och är i detta nu på väg till hans nya hem. Han kommer att få det toppenbra och det känns riktigt bra i mammahjärtat. Jag kommer sakna Arras något oerhört, men vetskapen om att han kommer få ett toppenbra och kärleksfullt hem är värt allt för mig! Han kommer numer vara en Malung-bo 🙂

Nu väntar en spännande tid för min del. Vad gör man utan häst? Hur länge kommer jag vara hästlös? Jakten på nya stjärnan kan börja. Ni är väl med mig?

Tack Arras för 12 helt fantastiska år <3

IMG_4922

IMG_8928.JPGIMG_8959.JPGIMG_7972.JPGIMG_2349

/Maria

27 reaktioner på ”Arras är såld!”

 1. Oj vad fort det gick! Men ska bli så spännande att följa resan mot en ny stjärna! Blir det unghäst eller något annat outbildat kanske? Hur går dina tankar? Vore kul och få höra.

  1. Ja det är sorligt 🙁 Men jag har fått små uppdateringar om att han har det superbra! Så det känns bra trots saknaden! Tack så mycket 🙂

 2. Åh vad sorgligt 🙁 vad snabbt det gick! Hade en stallkompis som nyss fick sålt sin men det tog låång tid. Men så är ju Arras en stjärna! Men skönt att ha det ”gjort” kan jag tänka, när man väl tagit beslutet. Skönt att ha hittat ett bra hem och vad spännande det ska bli att följa dig och nya förmågan, när du hittar den vill säga. Hoppas vi får följa med i jakten och tankarna fram tills den står i boxen också!

  1. Ja det gick snabbt, men vi tänkte innan vi lade ut krokar att han nog skulle bli lättsåld iom att han är så bussig, aldrig varit skadad och såpass välutbildad 🙂 Men när jag väl hade bestämt mig ville jag få det gjort så att säga, jag ville inte dra ut på det!

 3. Hur mycket har du gråtit? Jag blir lite blöt i ögat?

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. ***

 4. Va sorgligt och spännande på samma gång. Lycka till, till både dig och Arras. Ska bli roligt att följa din fortsatta resa 🙂

 5. Underbara Arras! Kul att han får det så bra och skönt att det gick så fort ändå, har man bestämt sig så har man. Snart får du en ny superfin häst med många år framför sig ^^ Det kommer bli super bra.

 6. Oj vad snabbt det gick! Jag känner mig alldeles överrumplad och ledsen över att Arras har åkt, hur konstigt är inte det med tanke på att jag aldrig har träffat er… Men hoppas han får det jättebra och att du snabbt hittar en ny perfect match!

  1. Åh, vad fina alla är som känner med mig! Han kommer få det super 🙂 Vi får hoppas att jag snart har en ny fining så jag slipper gå hästlös för lång tid 😉

 7. Hur kom det sig att du sålde honom? Har nyss hittat till denna blogg, så jag är inte riktigt med i svängarna. 😉

 8. Ni har alltid varit ett av mina favoritekipage inom bloggvärlden, så även jag som följt er känner lite sorg., Fuxarna ligger mig dessutom varmt om hjärtat och både du och Emma har en väldigt sund ridning!

  Det är ett gott betyg till dig att kunna lämna över en välriden och frisk 17-åring. Bra jobbat!

  Blir spännande att läsa om fortsättningen! Ni är den perfekta bloggen för oss som är +25 😉

  1. Vad roligt att höra, smickrande! Fuxar är även min favorit så vi får se till att jag hittar en ny fin fux 😉 hehe

   Ja du vet, den gamla modellen häst är fantastiska på att hålla sig friska 🙂 Tack så mycket!!

 9. åh, jag kommer sakna Arras här på bloggen! Skriver som vissa andra, det är konstigt att man kan få tårar i ögonen när man läser detta, trots att man inte ens känner er. Men det är ändå tur att sådana hästar säljs, annars hade jag ju inte haft min fantastiska läromästare i min ägo, och Arras kommer med säkerhet göra sin nya matte väldigt lycklig.

  Lycka till med letandet efter en ny stjärna!

 10. Hej.
  Puh jag har inte läst er blogg sen Maj 2015, jag tog då ett avbrott i mitt hästliv då jag fick barn som tog all min tid, så mina två underbara tjejer fick nya hem.
  Nu idag kände jag att undrar hur det går för dom där dressyrsnack tjejerna som jag så slaviskt följt, inlägg efter inlägg, ingen Arras?!
  Tankarna snurrade, vad har hänt och här har jag svaret. Puh jag befarade det värsta… Detta låter helt fantastiskt, jag hoppas du snart hittar din häst.
  Kram Marika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *