Sommaren har kommit!

Lagom tills jag gör min sista arbetsdag imorgon så har sommaren kommit till Sverige! Det är kanske ingen rekordvärme, men jag (och Mini) trivs bäst i sisodär 21 grader och sol med skuggmoln! 😛
Nästa vecka ska jag och Erik (sambon) åka till Skottland och Isle of skye! Det ska bli helt grymt och jag som typ aldrig ens har flugit ser fram mot detta enormt mycket! Jag har velat åka till Skottland sedan ungefär 5-årsåldern, när jag försökte övertyga mina föräldrar att jag skulle få börja spela säckpipa..
Bland annat ska vi besöka detta slott, som av en slump ligger i vår resväg och jag har alltid velat åka dit (det är med i Mio min mio, för er som sett den 🙂 ):
donan-Homesthetics-4Nog om det! Mini och jag kämpar vidare mot kommande St George-start, och jag inser att vi kanske inte riktigt kommer hinna i form i tid. Men eftersom det är på hemmaplan så kan vi lika gärna se det som en programträning, för det behöver vi! Galoppslutorna är grymt svåra för oss, då de ligger åt ”fel” håll. Mini har svårare för slutorna åt höger, men får jag börja med den så blir det bättre, och i programmet är vänsterslutan tyvärr först – man rider ju i en slags sax, fast bara två slutor.

På fredag ska vi ut till Anki och träna vår första 45-minuterslektion så vi hinner kanske med lite programträning där.

För övrigt älskar Mini livet på Grava-Rud och jag vill inte gärna berätta för henne att det snart är slut (för den här gången! 😉 ). Hon som aldrig rullar sig hemma, dimper ner så fort jag knäppt loss grimskaftet:
IMG_9219.JPG IMG_9217.JPG IMG_9212.JPG IMG_9223.JPGVI tycker också om att ta roliga bilder:
IMG_9192.JPG IMG_9196.JPG//Emma

5 reaktioner på ”Sommaren har kommit!”

  1. Åhh Skottland! Det har också vart mitt drömresmål i många år (min favoritfilm när jag var yngre var Braveheart), och nu har vi lite löst börjat prata om att åka dit i november. Så skriv gärna ett inlägg efteråt och kom med tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *