Ny vecka!

Sista semesterdagen för mig nu. Det verkar som att sommaren har kommit nu, några veckor för sent men bättre sent än aldrig. Jag får passa på att njuta om kvällarna, och det är ju inte så dumt ändå. Jag har dragit på mig en förkylning så igår låg jag i sängen precis hela dagen just för att kurera mig inför jobbstarten.

Ni som följer oss på Instagram har kanske sett att jag red ponnyerna i helgen. De skötte sig riktigt bra och Hannah var också nöjd med båda två. Jag brukar rida Elton först och Montana därefter, då byter jag och Hannah hästar och rider ungefär 20 minuter var på ett ungefär. Det är alltid en ren lycka att rida Montana. Han är 19 år gammal, supermjuk, lättändrad, lätt att flytta för skänklarna, lyhörd och mjuk att sitta på. Hur fantastiskt är inte det? Jag jobbade även denna gång med att få lite snurr på galoppen och bad honom att sätta sig lite på bakbenen så att han inte blir springit. Det gäller främst i den förvända galoppen.

Elton får man jobba med mjukheten och midigheten i sidorna på. Han var dock fin i sin form och kändes lätt och självbärig 🙂

   

 

/Maria  

2 reaktioner på ”Ny vecka!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *