Från Grava-Rud!

Idag har vi haft ”lördagsridning” ute på Grava-Rud. Elton och Montana först och Arras sist ut. Vi lyckades pricka in strålande fint väder. Dagen började med ösregn men det sprack upp lagom tills att vi skulle sitta upp.

Elton red jag först, Hannah red Montana och så bytte vi efter cirka 20 minuter. Elton ville jag ha lite smidigare och mjukare i sina sidor. Jag flyttade honom längs med långsidorna och ville gärna flytta bogarna, gymnastiserande och bra för honom. Vi övade även på ryggningarna på honom!

Montana var uppvärmd när jag satte upp men jag vill ändå rida lite lätt i traven och känna på honom lite. Med honom övade jag en del på förvänd galopp, att han skulle vara aktiv utan att det skulle rinna iväg. Jag fick aktivera och fånga upp, så blev det riktigt bra! 

Arras fick gå i skogen idag och verkade nöjd med det..

 
  
    
 
/Maria 

En reaktion på ”Från Grava-Rud!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *