Uppdatering!

Idag är det höstigt ute i Karlstad. Men imorgon ska det bli sol hela dagen, det känns välbehövligt. Kanske kommer sommaren nu?

Två personer ringde mig under gårdagen som båda är nyfikna på Arras. Jag har bävat lite inför den dagen då jag ska berätta om hur underbar han är, jag trodde att jag skulle börja hulk-gråta. Vid något tillfälle kände jag hur det stockade sig lite i halsen men annars tycker jag att det kändes riktigt bra. Det blir värre den dagen då han rullar iväg i trailern, då vet jag inte om jag fixar att vara med…

OM det nu är så att Arras får ett nytt hem, vad händer då för min del? Jag kan ju inte leva utan hästar, det förstår ni väl? 😛 Jag vill ju ha en ny häst såklart och gärna så tätt inpå som möjligt. Jag kommer gå i total depression ifall jag inte har något att rida på alls. Det har ju i princip aldrig hänt så jag vet inte vad jag gör utan. Eftersom jag inte har så mycket pengar så får jag antingen köpa en unghäst, eller ta hem en häst på utbildning helt enkelt. Det kommer hur som helst finnas en tom boxplats och en Maria som vill rida. Men det här är ju om allt går vägen. Han ska gå igenom besiktning, vi ska hitta ett bra hem. Ja ni vet!

Arras har sprungit över bommar, gått något dressyrpass och ridits ut i skogen den här veckan. Han lever som en kung på Grava-Rud. Både han och Mini stortrivs!

IMG_9453.JPG

/Maria

 

17 reaktioner på ”Uppdatering!”

 1. Det är tuffa beslut men sverige är full av fina hästar. Du får komma till vårt lilla pyttestall i Höör. Balla Jalla har du sett, jag har en 2,5 åring som ska ridas in E BH Zack-Schwadroneur-Cortez tiill salu till rätt köpare. I vår kommer det 2 nya småttingar. En efter Dragon Welt- Farewell 3- Koncerz xx (Marinas Beckis halvsyster) och en E Don Juan De Hus- Schwadroneur- Cortez. FIna hästar som kommer vara/är till salu till rätt ryttare, 😉 /Caroline

 2. Haha jag har ingen häst just nu, letar för fullt men det är svårt att hitta och mycket som ska klaffa. Har ni tips på läromästare MSVC runt 10 år så tar jag gärna emot det 😉 Abstineeens att få rida!

  http://www.stinabjo.blogg.se

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. ***

 3. Mitt enda råd är ”Ha inte för bråttom, rätt häst viktigare än snabbt på plats häst.”

  1. Absolut! Ska jag köpa häst kommer jag ta god tid på mig, men en utbildningshäst att ha under tiden skulle ju kunna bli bra 🙂

 4. Hej Maria,

  Fy, vad trist och sälja sin guldklimp. Kan säkert vara rätt läge nu.
  Kan hjälpa dig med en ny häst Maria. Dock bara två år men ska börja ridas lite i höst för att visas på 3-års test nästa år.
  Kontakta mig får du veta mer om du är intresserad.
  Kram/Gerd

  *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. ***

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *