New in!

Nu har jag fått mitt PS-träns, ”High Jump”, som jag köpte i Falsterbo. Det var för litet, så jag bytte mot ett i full-storlek. Det satt som ett smäck och idag provade vi det på ridbanan. Hon kändes mjuk och fin, men hon var så extremt taggad idag, så det var svårt att få hejd på henne. Vänta existerade inte i hennes huvud…

Insåg också att nosgrimman satt för löst så den höjde jag upp innan vi tog huvudbilderna, och det blev betydligt bättre.

Imorgon ska vi iväg och träna för Anki, mycket efterlängtat och det är första träningen  sedan i mitten av maj! KUL!

IMG_5044 IMG_5045 IMG_5046 IMG_5049 IMG_5050 IMG_5072 IMG_5076Min fina Mini! 🙂

//Emma

 

4 reaktioner på ”New in!”

  1. Köpte också ett sådant åt min dressyr häst tycker det sitter snyggare än själva dressyr tränsen . Men vi rider för det mesta utan nosgrimman så

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *