Nöjd och glad efter en lyckad tävlingshelg!

Här kommer lite bilder från idag. Jag gick upp tidigt som sjutton i morse eftersom min start var redan klockan 9. Jag trodde att Arras skulle vara jättetrött efter två dagars tävling men det var han inte. Han kändes faktiskt jättefin på framridningen. 

Väl inne på banan var jag väldigt fokuserad på att inte rida fel väg, eftersom det var första gången jag red det programmet på tävling så var jag lite nervös.  Lite missar fick vi, men det får man ju nästan räkna med eftersom det är debut i en svårare klass.  Jag är otroligt nöjd med tävlingshelgen! Duktig ponnyhest!

Av med alla grejer inför starten

Det är tidigt och både jag och Arras är trötta

Här värmer vi upp och då har jag honom rund i formen. Jag kortar inte heller upp stångtygeln med en gång. Om jag ska vara ärlig så är jag väldigt dålig på att hålla ordentligt i stångtygeln över huvudtaget, det kommer ni se på filmen jag lägger ut från idag. Jag tycker att det är bättre att vara lite mjuk än att hålla stenhårt i den!

Här är vi mitt i en halvhalt… Ps. Nya schabraket är på!

/Maria

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Lämna ett svar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/4/8/dressyrsnack.se/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *