Imorgon!

Jag har precis börjat min semester – som varar i en vecka – självklart så regnar det värre än någonsin. Fast det gör inte mig så mycket, det har varit så ofantligt torrt i marken nu, så det är välbehövligt.

Imorgon åker jag och Maria till Falsterbo!! Det ska bli så himla kul. I år har vi slagit på stort och bokat in oss på ett hotell i Malmö. Vi brukar annars bo på en kursgård strax innan bron (ni vet, den som alltid öppnas lagom tills man kommer fram… 😉 ), men förra året blev vi fullkomligt attackerade av tvestjärtar, så illa att vi fick gå ut och sova i bilen. Så vi hoppas på att Malmö är insektsfritt.

Jag ska också inviga mitt nya objektiv på kameran. Jag köpte det i våras och har fotat en del ridbilder, men det är alltid lite speciellt att fota i Falsterbo. Fina hästar vart man än vänder sig. Och i en underbar miljö! 😀

036_33 20140708-222655-80815763 20140708-222657-80817838 dag3_4 dsc00211 dsc00230 wpid-DSC_1822

 

//Emma

2 reaktioner på ”Imorgon!”

  1. Åh, ja falsterbo är bara nåt visst med!! Vad har du för objektiv? Jag har en helt ny kamera med nytt ännu längre objektiv till..ska bli skitkul o verkligen få testa det! Bilder är ju så roligt att ha! De finns ju alltid kvar! =)

  2. Vad heter hästen som trimmas på bilden? Är nästan kopia med min gamla tävlingsponny som tyvärr fick lämna oss allt för tidigt. Skulle vara kul att få hålla ett öga på den i framtiden. 😀

    *** Antispam disabled. Check access key in CleanTalk plugin options. ***

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *